Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

7. lecke –

7. aranyszabály

 

Miért olyan fontos a személyes kapcsolat a közösség megtartásához

 

A személyes kapcsolat építi legjobban a közösséget. Ha rendezvényeket, előadásokat szervezel és minél nagyobb arányban eljönnek az előadásokra, annál jobban, gyorsabban és hatékonyabban épül a közösség.

 

Telemarketinges tipp: Van két telefonos leányzóm, aki elkezdett telemarketingezni, tehát gyakorlatilag felhívják a vevőimet és elmondják nekik, hogy van egy ingyenes előadás, ezt vegyék úgy, mint egy bónuszt és már is megkérdezik tőlük, hogy melyik időpontot választanák. Tehát nem azt kérdik meg, hogy eljön-e az előadásra, hanem azt, hogy melyik időpont a szimpatikusabb. Így nem azt kell eldönteniük, hogy eljöjjenek- e vagy sem, hanem hogy melyik időpontot válasszák. Ez egy apró taktikai húzás. Aki nemet mond, annak még megy egy email utókövetés, ami már kőkemény sales. Az eredmények kiválók, a vevőim 30-40% eljön előadásra, ahol a prezentáció után élő eladás következik, igen jó eredményekkel

 

Fontos! Minden nap tenni kell valamit azért, hogy új vevők legyenek, és minden nap tenni kell valamit a meglévő vevőkért. Ezt nem feltétlenül neked kell végezni – ha van egy fórumod, ott vannak moderátorok, azoknak csak ki kell adni egy csekklistában, hogy hogyan kell kommunikálni a tagok felé. Pl. minden nap be kell lépniük a fórumba, átnézni a fórumbejegyzéseket, a hülyeségeket kimoderálni és a fontos dolgokra válaszolni. Minden héten menjen ki egy email a tagoknak, azzal, hogy mi történt a fórumban, illetve bármilyen hírértékű újdonságot le lehet írni a heti körlevélben.

 

Ha nőtt az üzlet és van bevétel, akkor az a legfontosabb, hogy visszaforgasd egy részét már az elején. Képezz ki valakit, hogy vigye a salest és a marketinget.Ugyanis egy ideig elbírsz mindent, de később, ha erre a két nagyon fontos szegmensre van egy embered, sokkal hatékonyabb lesz az új vevők toborzása, szerzése.

 

Válasszon egy formátumot
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item