Adok

Unalmas ajándékok helyett…

Minden évben gondot okoz megvenni a karácsonyi ajándékokat? Nem is kifizetni, hanem inkább találni egy igazán jó, emlékezetes ajándékot? A végén pedig sok esetben könyv, parfüm vagy pénz lesz az ajándék? Ennél van egy sokkal jobb ötletünk.Adj végre olyan ajándékot karácsonyra, ami igazi értékkel bír. Az életét is megváltoztathatod annak, aki kapja. Adj közösségi élményeket karácsonyra!

Mit szeretnél adni ajándékba?

Ne aprózd el a karácsonyi meglepetést, inkább adjatok többen egy komoly ajándékot, mint sem mindenki felejthető vacakságokat tegyen a karácsonyfa alá! Válassz:

joholmi-kereszteny-filmek

Online Keresztény Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes keresztény filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közzé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-gyerekneveles

Szülők Iskolája Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes gyerekneveléssel kapcsolatos videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Eltitkolt igazságok Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes Eltitkolt Igazságok videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Online Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mese

Online Mesefimtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes mese filmtárához. Rendszeresen újabb mese filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-eloadok

Online Ezoterikus Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része az Ezoterikus Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi előadó segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-kepzes

Online Rajongógyűjtő Alapozó

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes képzéséhez. Rendszeresen újabb képzéseket készítünk, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-rajongovaros

RAJONGÓGYŰJTŐ EDZŐTÁBOR

Részt vehetsz Online Webináriumokon oktatásainkon ahol felteheted majd a kérdéseid és megnézheted majd a régebbi webináriumok felvételeit.

joholmi-eloadok

Online Marketing Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi marketinges segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-ajandekosztas

Óriási Jóholmi Ajándékcsomag

A legendásan hatalmas méretű és értékű RajongóIskola csomag második kiadása – még nagyobb, még értékesebb, még izgalmasabb… Hatalmas érték nevetséges, jelképes áron…

joholmi-tudastar

Marketing Eszköz Megapack

A MegaPackban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-csomag

Online Marketing Tudástár

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Tudástár E-book gyűjteménye, ami egy egész csomó profi marketinges könyv segít majd téged…  🙂

joholmi-portal

Online Rajongógyűjtő Portál

Letöltheted a legjobb Rajongóépítő weblap sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

joholmi-vevogyar

Vevőgyártó ötlettár

Az ötlettárban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-blog

Közzösségi Webshop Portál

Letöltheted a legjobb Közösségi webshop sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

Rajongóváros
Register New Account
Reset Password