Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Kérek –

Emlékszel még, amikor gyermekként írtál levelet
a “Jézuskának”, hogy mit szeretnél karácsonyra?

Ezen az oldalon valami nagyon hasonlót lehet csinálni, csak a 21. század eszközeit használva. Válaszd ki az alábbiak közül, hogy melyik képzésünket szeretnéd megkapni karácsonyra. A megosztó gombok segítségével a Facebookon világgá kürtölheted, hogy minek örülnél. Még az is lehet, hogy eljut így az üzeneted a Jézuskához, azaz valaki meglep Téged egy RAJONGÓVVÁROS képzéssel. Akár többet is megoszthatsz, lényeg az, hogy tegyél valamit az ellen, hogy az idén is valami unalmas, használhatatlan kacatot kapj karácsonyra!

Thát: melyik élményt szeretnéd karácsonyra megkapni?

Természetesen többet is kérhetsz! (Hátha többet is kapsz…) 🙂

joholmi-kereszteny-filmek

Online Keresztény Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes keresztény filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közzé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-gyerekneveles

Szülők Iskolája Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes gyerekneveléssel kapcsolatos videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Eltitkolt igazságok Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes Eltitkolt Igazságok videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Online Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mese

Online Mesefimtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes mese filmtárához. Rendszeresen újabb mese filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-eloadok

Online Ezoterikus Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része az Ezoterikus Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi előadó segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-kepzes

Online Rajongógyűjtő Alapozó

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes képzéséhez. Rendszeresen újabb képzéseket készítünk, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-rajongovaros

RAJONGÓGYŰJTŐ EDZŐTÁBOR

Részt vehetsz Online Webináriumokon oktatásainkon ahol felteheted majd a kérdéseid és megnézheted majd a régebbi webináriumok felvételeit.

joholmi-eloadok

Online Marketing Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi marketinges segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-ajandekosztas

Óriási Jóholmi Ajándékcsomag

A legendásan hatalmas méretű és értékű RajongóIskola csomag második kiadása – még nagyobb, még értékesebb, még izgalmasabb… Hatalmas érték nevetséges, jelképes áron…

joholmi-tudastar

Marketing Eszköz Megapack

A MegaPackban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-csomag

Online Marketing Tudástár

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Tudástár E-book gyűjteménye, ami egy egész csomó profi marketinges könyv segít majd téged…  🙂

joholmi-portal

Online Rajongógyűjtő Portál

Letöltheted a legjobb Rajongóépítő weblap sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

joholmi-vevogyar

Vevőgyártó ötlettár

Az ötlettárban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-blog

Közzösségi Webshop Portál

Letöltheted a legjobb Közösségi webshop sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

Válasszon egy formátumot
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item