Kérek

Emlékszel még, amikor gyermekként írtál levelet
a “Jézuskának”, hogy mit szeretnél karácsonyra?

Ezen az oldalon valami nagyon hasonlót lehet csinálni, csak a 21. század eszközeit használva. Válaszd ki az alábbiak közül, hogy melyik képzésünket szeretnéd megkapni karácsonyra. A megosztó gombok segítségével a Facebookon világgá kürtölheted, hogy minek örülnél. Még az is lehet, hogy eljut így az üzeneted a Jézuskához, azaz valaki meglep Téged egy RAJONGÓVVÁROS képzéssel. Akár többet is megoszthatsz, lényeg az, hogy tegyél valamit az ellen, hogy az idén is valami unalmas, használhatatlan kacatot kapj karácsonyra!

Thát: melyik élményt szeretnéd karácsonyra megkapni?

Természetesen többet is kérhetsz! (Hátha többet is kapsz…) 🙂

joholmi-kereszteny-filmek

Online Keresztény Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes keresztény filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közzé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-gyerekneveles

Szülők Iskolája Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes gyerekneveléssel kapcsolatos videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Eltitkolt igazságok Videótár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes Eltitkolt Igazságok videótárához. Rendszeresen újabb videókat teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mozi

Online Filmtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes filmtárához. Rendszeresen újabb filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-mese

Online Mesefimtár

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes mese filmtárához. Rendszeresen újabb mese filmeket teszünk közé, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-eloadok

Online Ezoterikus Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része az Ezoterikus Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi előadó segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-kepzes

Online Rajongógyűjtő Alapozó

Hozzáférést kapsz RAJONGÓVÁROS összes képzéséhez. Rendszeresen újabb képzéseket készítünk, ezeket mind megkapod ha VIP tag vagy.

joholmi-rajongovaros

RAJONGÓGYŰJTŐ EDZŐTÁBOR

Részt vehetsz Online Webináriumokon oktatásainkon ahol felteheted majd a kérdéseid és megnézheted majd a régebbi webináriumok felvételeit.

joholmi-eloadok

Online Marketing Előadások

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Előadók Videoi, ahol egy egész csapat profi marketinges segít majd téged… Nálunk a VIP tagok egymást erősítik 🙂

joholmi-ajandekosztas

Óriási Jóholmi Ajándékcsomag

A legendásan hatalmas méretű és értékű RajongóIskola csomag második kiadása – még nagyobb, még értékesebb, még izgalmasabb… Hatalmas érték nevetséges, jelképes áron…

joholmi-tudastar

Marketing Eszköz Megapack

A MegaPackban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-csomag

Online Marketing Tudástár

A VIP Klub egyik legértékesebb része a Marketing Tudástár E-book gyűjteménye, ami egy egész csomó profi marketinges könyv segít majd téged…  🙂

joholmi-portal

Online Rajongógyűjtő Portál

Letöltheted a legjobb Rajongóépítő weblap sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

joholmi-vevogyar

Vevőgyártó ötlettár

Az ötlettárban megtalálod mindazt a tudást, amelyet csak kevesen ismernek. Csak a legnagyobb guruk ismerik ezeket a titkokat, de most te is megszerezheted jelképes áron.

joholmi-blog

Közzösségi Webshop Portál

Letöltheted a legjobb Közösségi webshop sablont, ami a legprofibb értékesítési rendszer is egyben. Megkapod hozzá a kialakításhoz és beindításhoz szükséges oktatóvideó csomagot is.

Rajongóváros
Register New Account
Reset Password