Ajándékosztás –

KINEK KELL AMERIKAI NAGYBÁCSI, AMIKOR ITT VAN RENGETEG JÓ HOLMI!

ÓRIÁSI AJÁNDÉKCSOMAG JELKÉPES ÁRON

A legendásan hatalmas méretű és értékű RajongóIskola csomag második kiadása – még nagyobb, még értékesebb, még izgalmasabb… Hatalmas érték nevetséges, jelképes áron…

ajandekosztos-autok

Válassz a Jóholmi csomag online oktatóanyagai közül:

Mi van a RAJONGÓISKOLA rajongógyüjtő csomagban?

* *bármikor vetted meg a csomagot, visszamenőleg is megkapsz mindent amit itt látsz.

avk_book_2

Neked is gondot okoz évről évre az ajándékozás, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb eseményekhez kapcsolódó ajándék lehetőségeket. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a szeretteidnek a legjobb ajándék. Ha elérjük az 100 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

focim_fegyverarzenal

Neked is gondot okoz a weboldaladon a Címsor kiválasztás, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb címsor típusokat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő kezdősor a weboldaladon. Ha elérjük az 200 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

13_kozossegi_tema_book

Neked is gondot okoz milyen témát válasz a weboldaladnak, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a 13 legfontosabb témához kapcsolódó ötlet lehetőségeket. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő téma a weboldaladhoz. Ha elérjük az 300 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

szinek_hatasa

Neked is gondot okoz miért hagyják el a weboldaladat a látogatók, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb színekhez kapcsolódó érzelmi hatásokat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő szín a weboldaladnak. Ha elérjük az 400 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

rajongogyujtes_kisokos

Neked is gondot okoz a rajongógyűjtés a weboldaladra, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb rajongószerzési technikákat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő eszköz és technika a rajongógyűjtéshez. Ha elérjük az 500 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

gvcs_book

Neked is gondot okoz a weboldaladon a látogatók megszerzése, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb google hirdetés típusokat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő hirdetés a weboldalad népszerűsítésére. Ha elérjük az 600 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

dv_book

Neked is gondot okoz milyen domain nevet válasz a weboldaladnak, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a  legfontosabb témához kapcsolódó ötlet lehetőségeket. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő domain név a weboldaladhoz. Ha elérjük az 700 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

vt_book

Neked is gondot okoz melyik tárhely szolgáltatót válaszd a weboldaladhoz, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a tárhelyekhez kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő tárhely szolgáltató a weboldaladnak. Ha elérjük az 800 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

szwe_book

Neked is gondot okozmilyen tartalomkezelő rendszert használj weboldal készítéshez, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb tudnivalókat és bővítményeket a wordpress-ről. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő eszköz az ötleted kivitelezéséhez. Ha elérjük az 900 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

hve_book

Neked is gondot okoz milyen hírlevél küldő rendszert használj weboldalad látogatóinak informálására, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb hírlevél küldő szoftver típusokat. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő hírlevél küldő szoftver a weboldalad népszerűsítésére. Ha elérjük az 1000 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

bp_kisokos

Neked is gondot okoz a közösségépítés a weboldaladdal, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a  legfontosabb buddypress bővítményeket. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő bővítmény a weboldaladhoz. Ha elérjük az 1100 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

spcs_book

Neked is gondot okoz hogyan állítsd össze az értékesítési weboldaladat, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb elemeket, amelyek egy ilyen oldalhoz mindenképpen fontosak. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő sorrend a weboldaladnak. Ha elérjük az 1200 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

rajongogyujto_weblap

Neked is gondot okoz milyen tartalomkezelő rendszert és sablont használj weboldal készítéshez, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb tudnivalókat és bővítményeket a wordpress-ről. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő eszköz az ötleted kivitelezéséhez. Ha elérjük az 1300 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

szerkesztheto_grafikak

Neked is gondot okoz milyen grafikákat  használj weboldalad látogatóinak informálására, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb grafikákat figyelemfelkeltésre. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő grafika a weboldalad népszerűsítésére. Ha elérjük az 1400 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

wp_oktatovideok_doboz

Neked is gondot okoz a weboldal kivitelezés, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a  legfontosabb videókat a wordpress-ről. Elegendő belenézned az ötletekért és máris meg van a megfelelő bővítmény a weboldaladhoz. Ha elérjük az 1500 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

uj_rajongokat

Neked is gondot okoz hogyan szerezz Új érdeklődőket weboldaladra, akkor ennek most vége. Összegyűjtöttük neked a legfontosabb elemeket, amelyek egy ilyen oldalhoz mindenképpen fontosak. Elegendő belelapoznod az ötletekért és máris meg van a megfelelő technika a weboldaladhoz. Ha elérjük az 1600 vásárlást, ez is benne lesz a csomagban.

MEGRENDELÉS ITT

Az Oktatóanyag mellé most ÓRIÁSI AJÁNDÉKCSOMAGOT is kérhetsz.

tagok
PRÓBA TAGSÁG
990 HUF

7 napig kedvezményes áron kipróbálhatod a jóholmi oktatóanyagait, annak minden részét. Ha tetszik megrendelheted a még bővebb csomagot is akár

student_PNG57
JÓHOLMI OKTATÓANYAG HATALMAS ÉRTÉK:
199 900 HUF

16 oktatóanyag letölthető formában, valamint képernyővideók a sikeresebb honlapépítéshez. Ez mind a tiéd lehet, ha segítesz és elmondod mindenkinek ezt az  ÓRIÁSI AJÁNDÉKCSOMAGOT!

JÓHOLMI OKTATÓANYAG JELKÉPES ÁR:
7000 HUF

16 oktatóanyag letölthető formában, valamint képernyővideók a sikeresebb honlapépítéshez. Ez mind a tiéd lehet, ha segítesz és elmondod mindenkinek ezt az  ÓRIÁSI AJÁNDÉKCSOMAGOT!

PLATINA TAGSÁG
15000 HUF

1 évig kedvezményes áron kipróbálhatod a jóholmi oktatóanyagait, annak minden részét. Ha tetszik megrendelheted a még bővebb csomagot is akár

Válasszon egy formátumot
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item