Ajánlat –

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT:

PRÓBÁLD KI MINDÖSSZE 100 FORINTÉRT A JÓHOLMI TUDÁSTÁRAT!

tv-nezes_1920

Végre megérkezett a Jóholmi online tudástára – ha kisvállalkozó vagy és a mindennapjaid során szükséged van a nélkülözhetetlen online marketing tudásra, akkor olvass tovább! 

Marketing Tudástár előfizetéses rendszerben működik.

1 havi előfizetés ára: 1490 Ft

(ennyi az ára, nincs ÁFA)

A tudástár jelenleg 8 különböző online tanfolyam kb. 100 leckéjét tartalmazza, de ez még nem minden, hiszen a tudástár folyamatosan bővülni fog. Minden hónapban új anyagok fognak felkerülni a belső felületre.

De ez még nem minden!

Hiszen miért érné meg hónapról hónapra előfizetni?

Nos, azért, mert minden hónapban elkészítünk egy nagyobb tudásanyagot egy-egy rendkívül népszerű témában, és ezt azok fogják megkapni, akik az adott hónapban befizették a tagsági díjat. Ezek a tudásanyagok 5900-9900 Ft értéket képviselnek majd, tehát önmagukban, a Tudástár nélkül is bőségesen megérnék az előfizetési díjat. (Később normál áron beszerezhetőek lesznek.)

Egyszerűen többet adunk – hogy úgy érezd, MEGÉRI!

Regisztrálj 100 Ft-ért és a tiéd azonnal egy 159.960 Ft értékű marketing képzés csomag! Az előző 6 hónap összes marketing képzéséhez hozzáférhetsz most 100 Ft-ért!

Igen jól látod… Regisztráció utén azonnal elérsz több mint 50 órányi marketing képzést. A felvételek mellett minden hónapban egy 1,5 órás ÉLŐ képzésen is részt vehetsz majd.

Regisztrálj mindössze 100 Ft-ért most!

Amennyiben velem maradsz a 7 nap után, akkor 1490 Ft  lesz majd a tagsági díjad havonta.

Bármikor lemondhatod a tagságod!

Ehhez elég ha egy rövid emailt küldesz nekem és törlöm a tagságod. Ilyen egyszerű 🙂

Tudod mi nem könnyű?

Folyamatosan a legjobb technikákat megtanulni és így hatalmas bevételt / nyereséget elérni.

Ehhez szükséged lesz egy MENTOR-ra aki segít téged fellépni a következő szintre.

Szeretnék a Mentorod lenni!

Tudom, hogy a segítségemmel könnyedén tudod növelni a bevételed és a nyereséged.

Ezért adom oda a VIP klubtagságot 7 napra 100 Ft-ért neked.

Bízz bennem! Próbáld ki 100 Ft-ért a klubom és igyekszem az 1.000-szeresét elérni a vállalkozásod bevételének növelésével. Azon dolgozom majd, hogy túlteljesítsem az elvárásaid…

Regisztrálj 100 Ft-ért és nézd meg az összes képzésem, vegyél részt az ÉLŐ képzéseken is és találkozzunk majd az offline találkozókon, konferenciákon.

A 100 Ft igazából egy jelképes összeg, amivel elkötelezed magad a vállalkozásod fejlesztésével.

Ne szalaszd el ezt a fantasztikus lehetőséget! Gyere és csatlakozz a legjobb klubhoz 100 Ft-ért!

Barion-card-payment-banner-2016-432x50px

Kártyával fizeted, azonnal viheted

Kérdések és válaszok a Tudástárral kapcsolatban:

Hogyan kell elképzelni és mekkora tudásanyagról van szó?

A Tudástár leckéi egy zárt online felületen érhetők el. A befizetés után megkapod a hozzáférést a teljes anyaghoz.

A Tudástárban témák szerint olvashatod a leckéket. Jelenleg 8 online tanfolyam kb. 100 leckéje található meg a belső felületen.

A témák változatosak, az online marketing számos területét lefedik: Facebook és közösségi média, listaépítés és e-mail marketing, marketing automatizáció, online tanfolyamok, marketingeszközök.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? 

Az előfizetéses rendszer esetében az elérések az alábbiak szerint alakulnak:

  • 1 hetes próbaidőszak: 7 napig tart, a hozzáférésed ennyi ideig él.
  • Havi előfizetés: mindig a befizetéstől számított 31 napig él.

Hogyan lehet meghosszabbítani a hozzáférést?

Amikor a lejárathoz közeledik a hozzáférésed, díjbekérőt küldünk. A befizetéssel meghosszabbítod az előfizetést. (Ez most még kicsit körülményes, de dolgozunk az egyszerűsített fizetésen.) Egy biztos, semmit sem vonunk le tőled önkényesen és automatikusan, ettől ne félj. (Tudom, hogy sok helyen ez így működik, de mi inkább az anyagaink hasznosságával, minőségével szeretnénk rábírni téged az újbóli vásárlásra, nem ilyen trükközésekkel.)

Szoktátok bővíteni az anyagot? 

Igen, minden hónapban kerülnek fel új anyagok a tudástárba. Hogy milyenek, az rajtad és a többi előfizetőn is múlik, ugyanis folyamatosan lehetőséged van elküldeni, hogy miről szeretnél tanulni, olvasni!

Miért érdemes minden hónapban előfizetni a Tudástárra?

Nemcsak azért, mert folyamatosan kerülnek fel új anyagok a belső felületre! Hanem azért is, mert mindenki, aki az adott hónapban előfizet a tudástárra, egy plusz anyagot kap ajándékba, melynek értéke 5900-9900 Ft között lesz. Ezek az anyagok utólag is elérhetőek lesznek normál áron, az előfizetés mellé viszont AJÁNDÉK. Az ajándék tudásanyag az 1 hetes próba mellé nem jár, csak az 1 hónapra előfizetők kapják meg.

Az ár bruttó vagy nettó?

Az ár annyi, amennyi ide van írva: 1 hét= 100 Ft, 1 hónap = 1490 Ft. Nincs ÁFA!

Mi van, ha valamit nem értek az anyagban?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a Jóholmi ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben.

Lehet kérni rögtön az 1 hónapos előfizetést?

Természetesen igen, lehetőség van rá. (Az ajándék plusz anyagot kb. 1 hét múlva küldjük.) Rendeld meg az alábbi űrlapon az előfizetést, a részleteket megtalálod a visszaigazoló levélben.

MEGRENDELÉS ITT

tv-nezes_1920

100 Ft

Barion-card-payment-banner-2016-432x50px

Kártyával fizeted, azonnal viheted

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

A Marketing Tudástár 1 hetes kipróbálási lehetőségére vonatkozó információk:

  • kipróbálás 7 napra szól, és 100 Ft-ba kerül (nincs plusz ÁFA, vagyis pontosan 1000 Ft-ot kell fizetni.)
  • A kipróbálási lehetőség 1 személy részére egyszer vehető igénybe.
  • A 7 nap lejárta után lehetőség van a normál előfizetésre, melynek ára 1490 Ft/hó (nincs plusz ÁFA, vagyis pontosan 5000 Ft-ot kell fizetni.)
  • Az előfizetést havonta lehet meghosszabbítani, ami NEM automatikus levonással jár, hanem az összeget utalással vagy bankszámlára történő befizetéssel kell teljesíteni. Tehát nem vonunk le önkényesen semmilyen összeget, hanem az előfizetést igénybe vevő eldöntheti, hogy kéri-e adott hónapra az előfizetést vagy sem. A próbalehetőség arra szolgál, hogy kockázat nélkül ki lehessen próbálni az MGT előfizetést.

A rendelésre vonatkozó általános információk:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@joholmi.com címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni téged.

4. Az előfizetési időszak kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: Adatvedelem

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@joholmi.com címre!

7.Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben.

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően jellemzően még aznap, de legkésőbb 48 órán belül megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz illetve a belső felülethez.

9. A Jóholmi zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

Válasszon egy formátumot
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Meme
Upload your own images to make custom memes
Gif
GIF format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
List
The Classic Internet Listicles
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item