KÜLÖNLEGES AJÁNLAT:

PRÓBÁLD KI MINDÖSSZE 990 FORINTÉRT A JÓHOLMI TUDÁSTÁRAT!

konyvek-nyitott-box_640

Végre megérkezett a Jóholmi online tudástára – ha kisvállalkozó vagy és a mindennapjaid során szükséged van a nélkülözhetetlen online marketing tudásra, akkor olvass tovább! 

Marketing Tudástár előfizetéses rendszerben működik.

1 havi előfizetés ára: 5000 Ft

(ennyi az ára, nincs ÁFA)

A tudástár jelenleg 8 különböző online tanfolyam kb. 100 leckéjét tartalmazza, de ez még nem minden, hiszen a tudástár folyamatosan bővülni fog. Minden hónapban új anyagok fognak felkerülni a belső felületre.

De ez még nem minden!

Hiszen miért érné meg hónapról hónapra előfizetni?

Nos, azért, mert minden hónapban elkészítünk egy nagyobb tudásanyagot egy-egy rendkívül népszerű témában, és ezt azok fogják megkapni, akik az adott hónapban befizették a tagsági díjat. Ezek a tudásanyagok 5900-9900 Ft értéket képviselnek majd, tehát önmagukban, a Tudástár nélkül is bőségesen megérnék az előfizetési díjat. (Később normál áron beszerezhetőek lesznek.)

Egyszerűen többet adunk – hogy úgy érezd, MEGÉRI!

MI MINDENT TALÁLSZ A MARKETING TUDÁSTÁRBAN? ÍME:

FACEBOOK MARKETING TANFOLYAM

Folyamatos, stabil bevétel a Facebookról? Lehetséges, ha elsajátítod azt a Facebook marketing tudást, amelyre kisvállalkozóként szükséged van!

Facebook marketing  = az a fegyver, ami nem hiányozhat az eszköztáradból, ha nyertesen akarsz kikerülni a vevőkért folytatott harcból. Fedezd fel a Facebook Marketingben rejlő lehetőségeket!

fbmarketing

KÖZÖSSÉGI MARKETING TANFOLYAM

Közösségi média: az a hely, ahol a célcsoportod épp az idejét tölti. Használd ki a közösségi marketing erejét, érd el őket és szerezz sok-sok vevőt!

A Facebookon túl is van élet! Kisvállalkozóként azonban problémát okozhat neked eldönteni, hogy valójában melyik közösségi oldalakon lenne érdemes jelen lenned. Nem csoda, ha tanácstalan vagy, hiszen annyi van belőlük, mint égen a csillag – kisvállalkozó legyen a talpán, aki el tud igazodni közöttük!

Ha szeretnél végre pénzt keresni a közösségi marketinggel, és a Facebookon kívül más területekkel is megismerkedni, akkor ez a tanfolyam pontosan neked szól.

kmarketing

LISTAÉPÍTÉS TANFOLYAM

A “Facebook armageddon” után vállalkozók ezrei estek pánikba: Hogyan tovább? 

Nem tudjuk, mit hoz a jövő, nem tudjuk, mi lesz a Facebook sorsa, de egyvalami biztos: aki eddig nem tette, annak sürgősen el kell kezdenie több lábon állni!

Okos kisvállalkozók egy szűk köre már rájött a megoldásra: sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni az e-mail marketingre. A listaépítés mostantól kihagyhatatlan! Tanuld meg a titkait ebből az online tanfolyamból!

listaepites

FACEBOOK KOMMUNIKÁCIÓ

Tanulj meg profin kommunikálni a Facebookon, csábítsd el az olvasóidat a posztjaiddal, és tedd őket hűséges vásárlókká: válj profi posztíróvá!

Te is szoktál küzdeni nap mint nap a problémával: nem tudod, miről írj a Facebook oldaladon, elfogy az ihlet, nincs semmi jó téma? Pedig a megoldás karnyújtásnyira van – ebből a tanfolyamból megtanulhatod a profi Facebook kommunikációt.

fbkommunikacio

E-MAIL MARKETING TANFOLYAM

Ha kisvállalkozó vagy és nem használod ki eléggé (vagy éppen semennyire sem) a hírlevelekben rejlő korlátlan lehetőségeket, akkor rossz hírem van a számodra: sok… sok… nagyon sok… és még annál is több pénzt hagysz az asztalon!

Turbózd fel végre az e-mail marketingedet, és használd ki a hírlevélküldő rendszeredben rejlő fantasztikus lehetőségeket!

emailtanfolyam

A LEGFONTOSABB MARKETINGESZKÖZÖK

Van egy csomó marketingeszköz, amire minden kisvállalkozónak szüksége van mindennapi munkája során. 

Ugye, milyen jó lenne, ha végre nem kéne értékes órákat eltölteni az utánuk való kutatással, hanem össze lennének gyűjtve egy helyen? Ha részletesen be lenne mutatva a használatuk is? Ha nem kellene állandóan a neten keresni-kutatni, csoportokban kérdezősködni, feleslegesen tölteni az idődet? A leghasznosabb marketingeszközöket hoztuk el a Marketingeszköz Megapack tudástárból.

megapack

ONLINE TANFOLYAMOK KÉSZÍTÉSE

Gondolkodtál már azon, hogy érdemes lenne online tanfolyamot készítened?

Indítsd el saját online tanfolyamodat! Ebből az online tudásanyagból megtanulhatod, hogyan válaszd ki a megfelelő témát, hogyan készítsd el és értékesítsd a saját online tanfolyamodat.

onlinetanfolyam

MARKETING AUTOMATIZÁLÁS

“Elég volt a folyamatos, szünet nélküli munkából! Automatizáld az értékesítést és élj olyan szabadon, ahogy azt megálmodtad…”

Ebből a tanfolyamból megismerheted az online folyamatok automatizálását, az úgynevezett sales funnel (értékesítési tölcsér) felépítését és optimalizálását.

auromatizalas

Ennyi tudásanyag egy helyen…Mégis mennyibe kerülhet? Kapaszkodj meg, és nyugodtan higgy a szemednek:

Ha ezeket a tanfolyamokat most meg akarnád vásárolni, 161.200 forintodba kerülne. Így is nagyon megérné, és sokat profitálnál belőlük. De most ennél sokkal kedvezőbb, gyakorlatilag jelképes áron elérhető ez a számodra.

Próbáld ki a Marketing Tudástár előfizetést 1 hétig mindössze 990 Ft-ért! (ennyibe kerül, nincs plusz ÁFA!)

A próbaidőszak után a Tudástár előfizetés normál ára: 1 hónapra 5000 Ft (ennyibe kerül, nincs plusz ÁFA!)

Az 1 hónapos előfizetés tartalmazza:

⦿ 1 havi hozzáférést a Tudástárhoz,

⦿ 1 plusz tudásanyagot, amelyet csak azok kapnak meg, akik az adott hónapban előfizettek a Tudástárra (csak az 1 hónapos előfizetés mellé jár) – hamarosan kiderül, hogy júliusban mi lesz ez az anyag.

Próbáld ki egy hétig kockázat nélkül mindössze 990 Ft-ért!

Barion-card-payment-banner-2016-432x50px

Kártyával fizeted, azonnal viheted

Kérdések és válaszok a Tudástárral kapcsolatban:

Hogyan kell elképzelni és mekkora tudásanyagról van szó?

A Tudástár leckéi egy zárt online felületen érhetők el. A befizetés után megkapod a hozzáférést a teljes anyaghoz.

A Tudástárban témák szerint olvashatod a leckéket. Jelenleg 8 online tanfolyam kb. 100 leckéje található meg a belső felületen.

A témák változatosak, az online marketing számos területét lefedik: Facebook és közösségi média, listaépítés és e-mail marketing, marketing automatizáció, online tanfolyamok, marketingeszközök.

Meddig van hozzáférésem a leckékhez? 

Az előfizetéses rendszer esetében az elérések az alábbiak szerint alakulnak:

  • 1 hetes próbaidőszak: 7 napig tart, a hozzáférésed ennyi ideig él.
  • Havi előfizetés: mindig a befizetéstől számított 31 napig él.

Hogyan lehet meghosszabbítani a hozzáférést?

Amikor a lejárathoz közeledik a hozzáférésed, díjbekérőt küldünk. A befizetéssel meghosszabbítod az előfizetést. (Ez most még kicsit körülményes, de dolgozunk az egyszerűsített fizetésen.) Egy biztos, semmit sem vonunk le tőled önkényesen és automatikusan, ettől ne félj. (Tudom, hogy sok helyen ez így működik, de mi inkább az anyagaink hasznosságával, minőségével szeretnénk rábírni téged az újbóli vásárlásra, nem ilyen trükközésekkel.)

Szoktátok bővíteni az anyagot? 

Igen, minden hónapban kerülnek fel új anyagok a tudástárba. Hogy milyenek, az rajtad és a többi előfizetőn is múlik, ugyanis folyamatosan lehetőséged van elküldeni, hogy miről szeretnél tanulni, olvasni!

Miért érdemes minden hónapban előfizetni a Tudástárra?

Nemcsak azért, mert folyamatosan kerülnek fel új anyagok a belső felületre! Hanem azért is, mert mindenki, aki az adott hónapban előfizet a tudástárra, egy plusz anyagot kap ajándékba, melynek értéke 5900-9900 Ft között lesz. Ezek az anyagok utólag is elérhetőek lesznek normál áron, az előfizetés mellé viszont AJÁNDÉK. Az ajándék tudásanyag az 1 hetes próba mellé nem jár, csak az 1 hónapra előfizetők kapják meg.

Az ár bruttó vagy nettó?

Az ár annyi, amennyi ide van írva: 1 hét= 1000 Ft, 1 hónap = 5000 Ft. Nincs ÁFA!

Mi van, ha valamit nem értek az anyagban?

Bármikor kérhetsz segítséget tőlem, akár a Jóholmi ügyfelek zárt Facebook csoportjában, akár e-mailben.

Lehet kérni rögtön az 1 hónapos előfizetést?

Természetesen igen, lehetőség van rá. (Az ajándék plusz anyagot kb. 1 hét múlva küldjük.) Rendeld meg az alábbi űrlapon az előfizetést, a részleteket megtalálod a visszaigazoló levélben.

MEGRENDELÉS ITT

konyvek-nyitott-box_640

990 Ft

Barion-card-payment-banner-2016-432x50px

Kártyával fizeted, azonnal viheted

Tudnivalók a megrendeléssel kapcsolatban

A Marketing Tudástár 1 hetes kipróbálási lehetőségére vonatkozó információk:

  • kipróbálás 7 napra szól, és 990 Ft-ba kerül (nincs plusz ÁFA, vagyis pontosan 1000 Ft-ot kell fizetni.)
  • A kipróbálási lehetőség 1 személy részére egyszer vehető igénybe.
  • A 7 nap lejárta után lehetőség van a normál előfizetésre, melynek ára 5000 Ft/hó (nincs plusz ÁFA, vagyis pontosan 5000 Ft-ot kell fizetni.)
  • Az előfizetést havonta lehet meghosszabbítani, ami NEM automatikus levonással jár, hanem az összeget utalással vagy bankszámlára történő befizetéssel kell teljesíteni. Tehát nem vonunk le önkényesen semmilyen összeget, hanem az előfizetést igénybe vevő eldöntheti, hogy kéri-e adott hónapra az előfizetést vagy sem. A próbalehetőség arra szolgál, hogy kockázat nélkül ki lehessen próbálni az MGT előfizetést.

A rendelésre vonatkozó általános információk:

1. Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

2. Elállási jog: Az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől a szolgáltatás megkezdése előtt. Elállási szándékodat kérlek, e-mailben jelezd az info@joholmi.com címen!

3. Amennyiben megrendeled a tanfolyamot, de nem fizeted ki és nem is jelzed e-mailben az elállást, a továbbiakban sajnos nem áll módunkban kiszolgálni téged.

4. Az előfizetési időszak kezdete után a fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződésfelmondási jogával élni, a a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

5. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem / Jelentkezem gombra történő kattintással a Gömöry Marketing Bt-vel kötöd. Minden cégadat megtalálható itt: Adatvedelem

6. Fizetési módok: banki utalás vagy banki befizetés. Ha rózsaszín csekkel, esetleg PayPallal szeretnél fizetni, kérlek írj az info@joholmi.com címre!

7.Számlázás módja: a tanfolyamról e-számlát küldünk e-mailben.

8. Megrendelésed után e-mailben azonnali visszajelzést fogsz kapni a fizetési tudnivalókról, amit keress a postafiókodban (ha nem találod, nézd meg a Spam vagy Promóciók mappában). A befizetés megtörténtét követően jellemzően még aznap, de legkésőbb 48 órán belül megkapod a hozzáférést a tanfolyamhoz illetve a belső felülethez.

9. A Jóholmi zárt Ügyfélcsoportjához a tanfolyami felülettel egy időben kapod meg a hozzáférést.

Rajongóváros
Register New Account
Reset Password