Új vagy itt

ÚJ VAGY AZ OLDALUNKON? ISMERD MEG A JÓHOLMIT!

Megreformáljuk az online vállalkozások piacát

Postold ki…

Legyél Te is közösségi blogger! Oszd meg képeid, videóid, termékeid rajongóiddal és találj rá a valódi érdeklődőkre még ma!

Add el gyorsan…

Tele a pince a padlás, a garázs felesleges holmikkal, amelyek csak a helyet foglalják! Szabadulj meg tőlük még ma! Add el gyorsan most!

Tudd meg…

Tanulj a legnagyobb szakértőktől online előadásokon keresztül és futtasd fel a vállalkozásodat 2019-ben! Tudd meg mi működik és mi nem a piacon!

Bárhogy is történt, hogy ránk találtál, akár egy blogbejegyzésünkkel találkoztál először, akár egy posztunk landolt a hírfolyamodban, vagy egy kedves diákunk, ügyfelünk a közös kapocs köztünk, örülünk, hogy itt vagy! A véletlenekben pedig nem hiszünk. 🙂

A világ megváltozott:

Új fizetőeszköz kopogtat. A tudás értéke már bőven a pénz felett jár. Gyerekkorodban biztosan te is százával hallottad azokat a mantrákat, amelyek arról szóltak, hogy pénzzel minden elérhető. A legfontosabb értékmérő a valuta volt, ahogyan a legtöbb ember álma csupán egy tetemes vagyon felhalmozása. Ennek hatásait még napjainkban is tapasztalhatjuk, de egyre többen ébrednek rá, hogy a pénzt parkolópályára küldte a tudás.

Az információ, a tudás mindennél többet ér. Éppen ezért rengeteg szakmai potenciál, komoly bevételszerzési és értékteremtési lehetőség lapul meg a szakértői vállalkozásokban (értsd: tanácsadó, oktató, – személyes szaktudáson alapuló – szakmai szolgáltató vállalkozásokban), nem beszélve arról a hatalmas szabadságról, amit akkor élvezhetünk, ha megfelelően építjük fel szakértői vállalkozásunkat az online világgal karöltve.

Az oktatás szerepe és módja sem a régi már

Az információáramlás sebességében robbanásszerű növekedés állt be, aminek következtében teljesen átíródtak a játékszabályok. A legtöbb diplomával megszerezhető szaktudás jelentős része elévül, mire az azt igazoló dokumentum egyáltalán a kezünkbe kerülne.

Ezt felismervén (és persze az iskolapadban korábban sem oktatott ismeretek és újvilági szakmák kapcsán) az emberek az online térben átadható és megszerezhető tudás felé fordultak, hogy képezzék magukat.

A potenciális ügyfeleid ki vannak éhezve arra a tudásra, amivel rendelkezel. Ezért van szükséged neked is egy online szakértői vállalkozásra vagy csak egy offline profilbővítésre, ha szeretnéd maximalizálni vállalkozásod bevételeit.

Mi itt a Jóholminál küldetésünknek tűztük ki, hogy megreformáljuk az online vállalkozások piacát. Ebből a célból született meg a módszerünk is (Szakértőből Mester), melynek segítségével egy olyan szakértői birodalmat építhetsz fel az online lehetőségekkel karöltve, hogy miközben nagyobb szolgálatot teszel, nagyobb szabadságot is élvezel majd. Megvalósíthatod azt az életet, amibe bátran szerelmes lehetsz.

Honnan a név?

A hatékonyságot és eredményességet a szakértelmed megosztásában mind-mind online jelenléttel és eszközökkel valósíthatod meg. Az igazi végcélt azonban, a saját szakértői birodalmad felépítését, mely hatástöbbszöröző, megadja a vállalkozói szabadságot és passzív jövedelmet, és nem utolsó sorban valóban ezrek, vagy akár milliók életére hat pozitívan, az online vevőszerzés tudja biztosítani számodra.

Így jött a “jó termék”, jóholmi név, mely a végcélt tartja fókuszban minden szakértő esetében, hogy mesteri szintre emelje szaktudása átadását.

Mit jelent Jóholmi Klubtagnak lenni?

“Megálmodtunk egy életet magunknak, megálmodtunk egy életet minden Onlien vállalkozónak!”

Jóholmi Klubtagnak lenni azt jelenti, amiben igazán hasonlítunk. Te és Mi. Azt, hogy az életed egyik mozgatórugója valami nagyszerűt alkotni, értéket teremteni és pozitív hatással lenni mások életére. Hiszel abban, hogy a szaktudásod értékes, és arra vár, hogy megoszd a világgal. Hiszed, hogy felépíthetsz egy olyan vállalkozást, ami megadja számodra azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy létezik a vállalkozói szabadság, és mindeközben képes vagy profin szolgálni a piacodat is.

A Jóholmit pedig azért hoztuk létre, hogy segítsen neked mindebben. Így született a szlogenünk is. Oszd meg a világgal a jó holmijaidat. Élj többet. Dolgozz kevesebbet.

Hisszük, hogy mindannyiunkban benne rejlik a nagyszerűség, és az élet célja tanulni, fejlődni, hogy kialakuljanak egyedi képességeink, kompetenciáink, amik által valami értékeset hozhatunk létre és többé tehetjük a világot.

Egy online vállalkozás pontosan erről szól:
“Mindened meglehet az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz más embernek megkapni, amit ők akarnak.” (Zig Ziglar)

Weblaptulajdonosoknak segítünk. Pontosan kik ők?

Nagyon egyszerűen weblaptulajdonosok azok, akik egy adott területen különösen jártasak, egy adott területet különösen jól ismerők és alkalmazók. Ez lehet szakmából fakadó, lehet egy önálló úton megszerzett tudás, lehet tapasztalások általi ismeret, vagy lehet egy hobbiban való brillírozás.

A Jóholminál 3 csoportba soroljuk a weboldalakat/online vállalkozásokat fő tevékenységük alapján. Ezáltal tudjuk őket eredményesen segíteni a fejlődésben (a csoportok nem egy fejlődési sorrendet követnek a leírásban):

Tanácsadó:

Alapvetően konzultációs tevékenységekre összpontosít, a bevételei nagy részét ezek adják. Szaktudása által kidolgozza az ügyfélre szabott segítségét (tanácsait, útmutatásait) vagy technikáját alkalmazza, és rávezeti a megoldásra, a céljai felé vezető útra.

Tipikus példák: táplálkozási tanácsadó, pénzügyi tanácsadó, stílus tanácsadó, pályaválasztási tanácsadó, marketing tanácsadó

Szakmai szolgáltató

Szaktudásával személyes szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, megvalósítja elképzelésüket, orvosolja problémájukat, kivitelezi projektjüket. Az ügyfél a szolgáltató szaktudására bízza magát, a megvalósítást maximum csak ötletekkel, elképzelésekkel segíti.

Tipikus példák: lakberendező, fodrász, stylist, fotós, könyvelő, masszőr, orvos, marketing kivitelező

Oktató, a tanító

Szaktudását rendszerezve oktatások, tanfolyamok, kurzusok és csoportos órák formájában adja át ügyfelei/diákjai számára, akik így maguk valósíthatják meg elképzeléseiket, oldhatják meg problémáikat.

Kidolgoztunk egy módszert, melyre a Jóholmi épül, ez a Szakértőből Mester!

A legtöbb szó és kifejezés mögött mindannyiunk esetében egy saját értelmezés található, és így van ez a módszerünk elnevezését illetően is. Viszont az értelmező szótár most nem esik nagyon messze a mi valóságunktól. 🙂Érdekességképp ismerd meg, mit is jelentenek ezek a szavak:

Szakértő:

Olyan különösen nagy jártasságú szakember, aki minden esetben meg tudja oldani a rá tartozó feladatokat. Egy vagy több részterület különlegesen jól ismerője és alkalmazója.

Mester:

Kiváló jártasságú személy, aki oktatja, tanítja is saját szakterületének elméletét, gyakorlatát, ahol nagy tapasztalattal rendelkezik. A mester idejének legnagyobb részét tanítványai körében tölti. A mester minden tudását és tapasztalatát átadja követőinek. A mester tanító munkájával biztosítja, hogy tudása ne vesszen el.

A módszer lépésről lépésre segít, hogyan válik egy (szaktudást birtokló emberből) Szakértőből témájának valódi elismert Mestere, miközben felépíti online szakértői birodalmát, és megvalósítja azt az életet, amibe szerelmes lehet.

Fontos, hogy az online jelző egy szakértő esetében (online szakértői birodalom) sosem azt jelenti, hogy megszűnik hagyományos értelemben képviselni a szaktudását, hogy virtuális mester lesz belőle. 🙂 Az online szó mindig arra utal, hogy lépést tartva a világgal kihasználja ennek minden előnyét és beépíti a vállalkozásába, hogy hatékonyabban és eredményesebben tudjon működni, és mellette megtartja az “offline” világ szerett részeit is a tudásmegosztásban.

Módszerünk szerint a fentebb megismert csoportokból legalább két csoportban kell kiteljesednie egy szakértőnek ahhoz, hogy szakértelméből birodalmat építhessen, és az Online Üzlet csoport alapvetés, amennyiben egy szabad vállalkozói lét is a céljai között szerepel.

Oktatunk:

Tanuld meg, hogyan kamatoztathatod eredményesebben szaktudásodat!
 Online tudásanyagainkkal gyakorlatias, lépésről lépésre segítséget adunk ahhoz, hogy létrehozd vagy egy következő szintre emeld szakértői vállalkozásodat.

Tovább a Tudásanyagokhoz! →

Kivitelezünk:

Segítünk felépíteni az online vevőszerző birodalmad!
 Mindened megvan csak egy kis időre lenne szükséged? Dolgozzunk együtt a szakértői vállalkozásodon! Legyen az csak egy részterület vagy akár egy komplexebb elképzelés, terv megvalósítása, mi nem csak elvégezzük, amit kiszerveznél, hanem beköltözünk a cégedbe, és úgy dolgozunk rajta, mintha a sajátunk lenne.

Tovább a Kivitelezéshez! →

Letölthető útmutatók:

Töltsd le ingyenes útmutatóinkat, és szerezz egy magasabb rálátást a szaktudásodban rejlő lehetőségekre, és konkrét útmutatást, hogyan vághatsz bele azok megvalósításába.

Tovább az ingyenes útmutatókhoz! →

Blog:

Olvasd a blogunkat. Rendszeresen frissülő tartalom, változatos témák és gyakorlatias tippek, útmutatások.

Tovább a Blogra! →

Social media:

Kövess minket a közösségi médiában!

Csatlakozz Facebook közösségünkhöz!

Hiszünk abban, hogy saját példánkkal képesek vagyunk motivációt adni neked ahhoz, hogy elhidd, egy megfelelően felépített online vállalkozás képes biztosítani mindazt, amiért úgy döntöttél, hogy saját vállalkozást indítasz.

Ismerd meg a történetünket, honnan indultunk, honnan jött a Jóholmi ötlete, hol voltak a buktatót, milyen hibákat követtünk el, és mik a tapasztalataink a párban vállalkozásról!

Ha pedig hozzánk hasonlóan az online világ nem csak a hatékonysága miatt vonz, hanem a hatalmas szabadság miatt is, amit nyújtani tud, akkor biztosan tetszeni fognak élményvideóink is legutóbbi utazásainkról. Mit mondanak rólunk mások? Ügyfeleink, online diákjaink, mentoráltjaink véleményét is megtalálod a Rólunk oldalon.

Turbózzuk fel a vállalkozásod bevételét 2019-ben!

Rajongóváros
Register New Account
Reset Password